MEEDIA: Repliik: Siis, kui teised unistasid

17.01.2007 00:01
Eelmisel nädalal «Sakala» veergudele jõudnud noorpoliitikute sõnasõjal on ilmselt rohkem kui üks põhjus ning väiksemaid ja suuremaid süüdlasi jagub igasse organisatsiooni. Peamine põhjus seisneb aga kahtluseta selles, et üks noorteorganisatsioon kujunes lühikese ajaga üle ootuste suureks ja tugevaks ning langes loogilise jätkuna ülejäänute teravdatud kriitika alla.

Jutt käib muidugi Rahvaliidust, mille eelmisel maakondlikul noortejuhil ja Viljandi linnavolikogu liikmel Monika Kuzminal õnnestus Viljandimaal kooliõpilaste värbamisel ära teha see, millest teiste parteide keskkontorid on aastaid vaid unistanud. Paari aasta eest nullist alustanud Viljandimaa Rahvaliidu noorteorganisatsiooni kuulub praegu paberite järgi 400 noort, kellest sadakond pidavat olema niisugused, kellele võib alati loota. Tõepoolest, päris uhke tulemus!

Siin peitub ka vastus, miks presidendivalimiste aegu Tallinnas Estonia teatri ees üles võetud telekaadritest jäi mulje, et Rahvaliidu noorteühendus koosnebki ainult viljandimaalastest.

http://www.sakala.ajaleht.ee/170107/esileht/arvamus/5024554.php