Millised on meie unistused, eesmärgid ja lubadused iseendale uueks aastaks?

Täna õhtul saadame ära möödunud aasta ning on aeg mõelda, millised on meie unistused, eesmärgid ja lubadused iseendale uueks aastaks.

Aastaid tagasi koolitasin koolides ja noorteorganisatsioonides oma tädi kirjutatud raamatu järgi teemal "Kuidas oma unistused ellu viia?", paar viimast aastat olen oma teise tädiga istunud ja kõik järgmise aasta unistused kirja pannud. Ja kallis sõber, mul on tunnistajad, et peale unistuste kirja panemist on hakanud juhtuma imed.

Foto: Maie Matšenas

Seega, olgu sinu unistuseks leida eluarmastus, tõusta karjääriredelil, minna unelmate reisile, veeta nädalavahetus hingesugulastest sõprade seltsis või hoopis võtta endale koju sõbraks kiisupoeg - pane see kirja! Olgu su unistus suur või väike, eriline või veel erilisem, võimatuna tunduv ja keeruline teostada - pole oluline, pane ikka kirja. Unistad romantilisest õhtusöögis kallimaga, langevarjuhüppest, puudest igaks talveks, sõbraga leppimisest, pere unistuse täitmisest, unista või ponist, pliiatsitest või hoopis Prantsusmaa reisist- olgu see siis mis iganes - kirjuta see üles!

Siis hakka selle unistusega iga päev kasvõi korraks tegelema - küsid kuidas?

Toon näite. Unistad unelmate reisist. Liitu reisipakkumiste listidega, uuri internetist asukoha kohta, tee endale eraldi konto, kuhu veidihaaval vaba raha paigutada, räägi sõpradega sellest reisist, kleebi oma kaustikusse pilte sihtkohast, pane arvuti taustapildiks unelmate reisi kaunis pilt ja kõige tähtsam - USU! Ja sinu unistus saab tõelisuseks!

NB! Tänan kõiki inimesi, kes on vaevaks võtnud minu südametekogusse saata aina uusi ja uusi südameid. Need südamed on mulle hinnalisemad, kui ükskõik, milline rahaline vääring ja ma luban Teile, et need südamed muudavad maailma. Ja kui maailma ei muuda, siis vähemalt mind:)

Südames on leidnud hetkel oma koha ka heade uudiste portaalis. Rubriigis "Hingele pai" lugude juures oleme hakanud neid juba avaldama.

Vaata, kelle südamed on seal oma koha juba leidnud: http://www.goodnews.ee/category/hingele-pai