Unista suurelt, sea eesmärgid, siis tee tööd ja ära unusta elu nautimist!

Ausalt öeldes pole mul veel aimugi, kas minu esialgsed unistused seoses Eesti esimese heade uudiste portaaliga GoodNews.ee ka täituvad. Usun ja loodan, et jah!

Samas ma ka ei mõtle neile eesmärkidele ja unistustele pidevalt, parem teen tööd! Aga näiteks see samm, et GoodNews ilmub alates eelmisest nädalast ajalehe Terviseleht vahel erilehena, on ikka üks suur samm heade uudiste portaali ideaalsele unistuste stsenaariumile lähemale. Olen tänulik!

Lihtsalt super ja nüüd tagasi tööle :). Just nii ma veedan oma päevasid. Ikka ja alati uusi ning parimaid lahendusi välja mõeldes. Ikka ja jälle unistades, unistuste poole püüeldes, palju tööd tehes ja siis lihtsalt elu nautides. Armastan arendamist, armastan igapäevast pühendumist, armastan seada eesmärke ja armastan suuri unistusi. Selle kõige juures aga tuletan endale ikka ja jälle meelde, et hinnata tuleb ka igapäevaseid pisikesi samme ning oma unistuste poole püüeldes ei tohi elamist ära unustada.

Vahel tuleks endale ka meelde tuletada, et tunnustamine on tasuta tegevus 

Pean väga oluliseks enda ja oma lähedaste tunnustamist. Iga väikese sammu järel võiksime korra võtta aja maha  ja enesele või lähedastele öelda, et hästi tehtud ja aina paremaks läheb. Hea mõte, sõna ja tegu loob head. Loome siis üheskoos head ... Tunnustame üheskoos kõiki neid, kes tunnustamist väärivad ja miks mitte alustada iseendast ning siis oma lähedastest.

Tänan südamest ajalehe Terviseleht väljaandjat Aleksander Laanet usalduse ning võimaluse eest!
Esimene erileht Teie ees!
Ja sel korral tunnustame noorust - noorus ei ole hukas! 

Head inimesed, head teod ja head mõtted vajavad levitamist! 

Kui sina tead kedagi, kes väärib tunnustamist, kirjuta meile julgelt läbi heade uudiste portaali vihjelehe, mis asub siin: http://www.goodnews.ee/saada-vihje