EI, EI PALUTUDKI TÄNA MINU KÄTT! Hoopis Üllar Luup andis oma kehale särtsu ja säru

Selja taha jäänud tööpäev möödus põhiosas kahe suure projekti ja neid juhtivate inimeste hüvanguks töötades. Pean siinkohal kiitma oma tiimi. Mida aeg edasi, seda rohkem saan ise olla vajadusel terve päeva kliendi kõrval. Samal ajal ettevõttes igapäevased vajalikud tegevused toimivad kenasti.

Välja toon täna sel sügisel Eestisse jõudva King of Kings (17. oktoobril Saku Suurhallis) võitluskunstisarja. Oleme löönud sarja maaletoojatega käed sündmuse meediatöö juhtumise osas. Kuna mu blogi on siiski koht, kus olen lubanud tööasjadest kirjutada veidi teise pilgu alt ja jagada lugejatega neid kaadreid, mis jäävad meediatööst välja, siis palun - teie eest tänane üllatus ...


Selline üllatus siis! Aga sel korral siiski mitte mulle. Nimelt olime Üllar Luupiga tegemas Tallinna Televisiooni Täna + suvel jaoks intervjuud. Käin nii palju kui võimalik oma klientidega kaasas. Mulle meeldib olla reaalsusega võimalikult palju kursis, olla kliendi ja ajakirjaniku jaoks olemas. 


Karbi ja karbis oleva näol on tegemist härra Igor Golubevile, kes on ka King of Kingsi Eestiss tooja, kingitud aukingitusega, milleks on poksikindakujuline rinnamärk. Talle muidugi kingiti see samuti väikese viguriga. Kinkija, kelleks oli meesterahvas, pöördus tema poole tõsisel ilmel, karbike käes, rahvas imestunult olukorda pealt vaatamas. Muidugi jooksid kõigil peast läbi samad mõtted, mis sul ja mul, ning siis avati karp - jumal tänatud, polnudki sõrmus - naersime kõik. 


Sellised hetkel tööpäeval teevad õnnelikuks ja tuletavad meelde, et liiga tõsine ei maksa elus olla, siis kaob kogu elamise mõnu ära. Jah, tööd tuleb teha korralikult, entusiasmi ja suure kire ning armastusega, kuid mitte mossis näo ja pideval ääretult tõsine ilme näol. On ikka küll lubatud naermine, nali ja kõigile arusaadav huumor. 

Jagan sinuga, hea blogilugeja, veel mõnda vahvat kaarditagust pilti, kus telereporter Üllar Luup annab härra Igori nõuannete saatel oma kehale veidi säru ja särtsu. Aitäh sulle Üllar vahva olemise ja alati põnevate ideedega kaasa tulemise eest!