Haigustel on üks tugev positiivne omadus - küll siis alles saab hästi aru, kui oluline on hea tervis

Olin voodis vappumas, kraadiklaasil numbriks 39.5. 3/4 perest haige, see veel omakorda hingele valus - mis saab jubedam olla!? Üks asi on kindlasti jubedam - see, kui inimestel on üksteisest ükskõik, kui meil pole kedagi, kes meid armastab, raskes olukorras aitab või haigena paitab! 

Mul on täna juba veidi parem ja mõtlen telefonikõnele, mille tegime emaga, kes tervise pärast muret tundis.
Rääkisime haigusest ja enda hoidmisest ning ei jäänud arutamata ka see, et kes on need inimesed, kes on Aitame Antsul Aidata kampaaniaga, mille vankrit nüüd juba üle kolme kuu vean, kaasa tulnud?

Eks need on ikka need inimesed, kes mõistavad tervise olulisust, on ise raskete haigustega kokku puutunud, on ise haiged või on keegi nende pereliikmetest raskelt haige. Need inimesed, keda Ants haiglate vahet veab, need inimesed saavad aru, mida tähendavad tõsised haigused - mitte suvalised palavikud ja vappumised, mis tõenäoliselt paari päevaga üle lähevad. 
Ma veeretan ennast kohe voodisse tagasi aga tahtsin tänada kõiki neid inimesi, kes eile peale TV3 uudiseid omapoolsed annetused tegid. 
Eile kella 20st kuni kella 9.00ni täna hommikul oli kokku annetuskontole Antsu info kohaselt laekunud 1100 eurot. AITÄH SÜDAMEST!