RAADIOSAADE HOMME EETRIS! Lähme lendame linnutee poole...

Lähme lendame linnutee poole...



Miskipärast kummitab mind terve päeva Birgit Õigemeele laul "Lendame valguskiirusel". Pähe tekkis lause - lähme lendame linnutee poole - ja sellega koos hakkas peas helisema laul...

:)


Mul on täna täiesti ilma põhjuseta hea tuju. Muidugi on halb uudis on see, et minu inspiratsiooniallikas, õpetaja ja kaassaatejuht Mati Palmet kahjuks lennata ei julge! Hea uudis aga see, et vähemalt on ta ikka ja alati raadiosaates kahe jalaga maapeal :)!

Mulle on nii väga hakanud meeldima iganädalased kolmapäevad, kui sõidan raadiosaadet salvestama. Midagi on selles tegevuses sellist, mis minu hinge täidab, südame naerma paneb ja annab lihtsalt hea tuju. Mõtlen isegi, et elu peakski olema selline nagu on kujunenud aja jooksul raadiosaade Head Uudised. Räägime tõsistest asjadest, unustamata, et elame üks kord ning ilma naeru ja naljata oleks elu justkui mitte miski. Räägime mõttehiiglastega, ajame juttu heade inimestega ning vestleme edukate ja eeskujulike inimestega. Meil on hea meel üksteise üle, me soovime head, elame hetkes ja teeme seda mida armastades naeratus suul...AITÄH!  

Homses raadiosaates Head Uudised saab teada, kuidas tants on päästnud niimõnegi noore hinge! Ja ega me esimese advendinädala puhul saa üle ka heategevusest - tunnustame tublisid tegijaid - HEATEGIJAID - juba homme kell 11.25 Kuma Raadios! Külas Joel Juht!