ÕHTULEHT: Aita soomustõves tüdrukut!

Rahvaliidu Viljandimaa noorte eestvedamisel kogutakse sel nädalal raha kalasoomustõbe ehk ihtüoosi põdeva tüdruku abistamiseks.
Kampaania "Aita Estat" juht Monika Kuzmina rääkis, et abi ootavale tüdrukule nagu kõigile väikestele lastele meeldib laulda, tantsida ja nukkudega mängida. "Erinevuseks on aga kalasoomustõbi, mille tagajärjel on tema nahk muutunud väga õrnaks," ütles Kuzmina. "Üheskoos soovime aidata talle muretseda ravivanni, allergiavaba voodimadratsi ja ravimeid," kirjutab Sakala.

Esta toetamiseks on Hanasapangas avatud konto 221041206600, millele kõik soovijad saavad teha annetusi. Ülekande saajaks tuleb märkida Esta Riis ning märgusõnaks "Aita Estat".

Praeguseks on Rahvaliidu noorte palvel Estat toetanud mitu Viljandimaa ettevõtjat, omavalitsust ja eraisikut. Näiteks teatas Peetrimõisa villa, et tüdruk võib piiramatult käia villa soolakambris.

Kampaania lõpetab reedel Rahvaliidu noorte kevadball, kus toimub heategevuslik kontsert, kus astub üles saate "Eesti otsib superstaari" finalist Keit Triisa. Kontsert algab kell 19 ja seal kogutav piletitulu annetatakse Esta toetuseks.

Allikas: Õhtuleht