CHALLENGE! 1 KUU TRENNI TIPP-SPORTLASTEGA! KAHETEISTKÜMNES PÄEV! Mulle ei meeldi süüdi olla



Esmaspäevase trenni viis läbi treener Kevin Renno. Inimesed tulevad peale nädalavahetust treeningsaali kuidagi hajevil, Kevin Renno küsib kõigil pileteid, mis tuleb igal osalejal esitada trenni tulles. Nagu selgub, on enamustel pilet puudu. Võtan kiirelt kätte ja jooksen enda piletile järgi vastuvõtulauda, aga see enam ei aita. Trenn algas sõjaväelise korra järgi karistusega kogu grupile, kes ei toonud treenerile pileteid. Millegipärast said kaks inimest vabastuse, keegi vastu ei hakka ja karistusring hakkabki pihta. Karistuseks oli kolm minutit põlvelt põlvele ringis kõndi ehk siis panid ühe põlve maha, tõusid püsti ja panid teise põlve maha, tõusid püsti jne. Kolmandaks minutiks jalad värisevad vast ka kõige kangematel ja millegipärast arvan, et piletid enam nii kergelt maha ei unune. Sain aru, et mulle kohe üldse ei meeldi süüdi olla. Seega, tuleb olla parem! 

Trenn ei tundu enam ajaliselt pikk

Parimaks muutuseks pean mõttetöös hetkel eriti ühte muutust – nimelt ei tundu 1,5 h trenni enam pikk aeg. Kui muidu varasemalt jõudsin trenni üliharva ning 1 h tundus päris pikk aeg, siis nüüd peale kahte nädalat pole 1,5 h trenni üldse palju. Kui tänane trenn lõppes vabatahtliku kõhulihate harjutustega(tööinimesed andis treener enne lõpuharjutusi vabaks), siis ei tekkinud sellist tunnet, et tahaks minema minna. Tegime challenge-kaaslasega kõik lõpuni kaasa. Küll see on hea tunne!

Aja planeerimise oskus on läinud paremaks ja ennast valida on kergem

Kui alustades tundus üks suuremaid muresid aja planeerimine, siis seda muret tänaseks enam pole. Valik on selge, kaks tundi päevas olen tööasjadest eemal ja nii lihtsalt on. Kõik muud tegevused käivad selle järgi ja olen kindel, et see challenge muudab nii mõndagi ka minu tulevases aja planeerimises. Tunnen juba praegu jõudu öelda rohkem teiste vajadustele „EI“ ja enda vajadustele „JA“. Selliseks muutuseks ma polnud valmis ja ei kujutanud ettegi, et üks korralik periood regulaarset trenni ajus taolisi muutusi teeb. Põnev!

Millised on tänased mõtted, mis salvestan?
  • Õiglane karistus ei solva kedagi aga õpetab paljusid.
  •  Eeskujulik vabatahtlikkus on vaba valik midagi tahta ja siis see ka ära teha.
  • Ainult positiivsest mõtlemiseks ei piisa, on vaja ka tegutseda positiivsuse suunas.
  • Elus pole miski võimatu, kui midagi väga tahad, siis leiad võimaluse seda teha.
  • Kui julged teiste vajadustele „ei“ öelda, kingid enda vajadustele „ja“.
  • Kui ei taha süüdi olla, ära käitu valesti. Nii lihtne see ongi!