Miks on kasulik teha elus uusi asju?

Hakkasin sellest aastast käima erinevatel võtetel seriaalides ja täna sattusin ka oma elu esimestele filmivõtetele ekstraks.


Saabusin Saksamaa reisilt tagasi eile ja täna lõuna ajal kirjutas rõõmsameelne Anneli (kellega oleme nüüdseks juba kolmandat korda võtetel kohtunud) ning uuris, kas mul oleks aega minna filmivõtetele - puudu oli naistekliiniku ootejärjekorras olevad naised. Ja muidugi ma olin nõus kohe kaasa lööma, sest mulle kõik uus ja põnev meeldib. Tegemist oli Armeenia-Vene action-filmi võtetega. Oli huvitav näha teise kultuuri filmiinimesi ja kindlasti sain taas palju targemaks. 


Tegelikkuses käin võtetel ühel kindlal põhjusel. Nimelt kuulub minu ettevõttele ühe allharuna harrastusmodellide ja -näitlejate agentuur, mis aastatega on aina kasvanud ja kasvanud. Tänaseks on soovi liituda avaldanud rohkem kui 200 inimest. Neist üle 100 inimese asuvad  juba avalikus andmebaasis Modelliagentuur.ee. Selleks, et osata harrastusnäitlejaid enne võtteid paremini ettevalmistada, otsustasingi käia sel aastal läbi 10-20 tagasihoidlikku kõrvalrolli. 

Igal teol loomulikult võiks olla mingi eesmärk aga tegelikkuses on tänasel kirjutisel mõte kutsuda ka sind üles tegema midagi, mida sa varem teinud pole. See ei pea esialgu kohe olema langevarjuhüpe ja loomulikult ei pea sa hakkama näitlejaks. Küll aga võiksid ka sina hakata tegema pisikesi asju, mis oleksid sinu igapäevasest tegevusest erinevad. Mida see sulle annab? See annab sinu päevadesse värskuse. See teeb sinu südame avatuks uutele asjadele ning see avab tasapisi sinu elus uksed, mille olemasolust sa ei teadnudki. Iga väike uus tegu sinu elus loob sulle rohkem elu. Ole elule avatud ja elu üllatab sind siis, kui sa seda kõige vähem ootad. 

Võttepäeva lõpus said kõik ka kõhukest proovida ja ka see oli midagi uut ning põnevat... :)