Lihtne armastus annab tiivad

Kes meist poleks olnud pööraselt armunud ja armuvalust nutnud!? Usun, et ikka enamus meist on armuvalu kogenud. Leian kõigest hoolimata, et olnut pole mõtet kahetseda ja mis see nutt meilegi annab!? Kui tegid midagi hästi, on kõik hästi ka siis, kui sulle ei tehtud midagi hästi. Kui tegid midagi halvasti, on hästi, kui sellest õppisid. Kõik, mis on olnud, olgu kogemuseks ja õpetuseks. Kui oleme teinud tegusid, mis hinge vaevavad, tuleks õppida ükskõik, mis viisil neist rasketest tunnetest lahti laskma. Ja see on võimalik. On võimalik elada rahus ja rõõmus. Kuidas jõuda rõõmu ja rahu seisundisse?


Eks ikka armastus on see võti, mis meid kõiki päästab. Ja ei pea ma siin silmas vaid kahe inimese vahelist armastust. Pean silmas siirast tunnet kõige - tegude, elu ja olu vastu. Kui õppida ära lihtne armastus kõige vastu, mis meid ümbritseb, saabubki rõõm ja saabub rahu.

Armasta ennast 

Ära unusta kunagi seda kõige tähtsamat inimest armastamast. See kõige tähtsam inimene oled sina. Just sina oled see, keda hoida ja kelle eest parimal võimalikul viisil hoolitseda. Armasta ennast.

Armasta oma peret ja lähedasi 

Ilma lähedaste inimesteta on elu kurb. Ükis on vaja vahel olla ja üksinduse nautimine on suur heategu iseendale ning vajalik igale inimesele, kuid siiski on meie elu vürtsikam ja värvilisem, kui meil on inimesi, keda armastada, kelle eest hoolt kanda ja kes meie kõrval ka siis on kui kogu maailm meie vastu pöörab. Armasta neid.

Armasta oma tööd ja töökaaslasi 

Ka siis kui inimestele on vead ja meil kõigil on need olemas, on võimalik armastada inimeste tugevusi. Hoia oma meeskonnakaaslasi ja hinda neid nende tugevuste järgi. Paku neile siirust ja austust ning usu, õiged kaaslased sinu eluteel aitavad sul saavutada sinu elu eesmärgid. Ja loomulikult tee ka sina kõik, mis võimalik ja vajalik, et aidata neil saavutada elus see, millest nad unistavad. Armasta seda, mida teed ja neid, kellega seda teed.

Armasta loodust ja loomi 

Pea lugu kõigest, mis sind ümbritseb. Ära raiska, riku ega lõhu seda, mis sind ümbritseb. Ole hooliv ja andestav, hoia loodust ja loomi.

Armasta elu ja armasta surma 

Ela hetkes, unusta minevikus elamine ja tulevikust lootmine. Vajad oskust, et nautida hetke ja seda, mis sul praegu on. Armasta elu, sest elu armastab sind. Armasta seda, kes oled, mida teed ja mida omad. Armasta kõike ja anna endast alati parim. Anna armastades ja tead, et ka surm pole midagi muud, kui vaid ühe tsükli lõpp - praeguse elu tsükli lõpp.

Armasta lõpmatust 

Jäta endast maha jälg, et elada sinust jääks maha lõpmatus. Armasta...