EESTI TEGIJAD! Andra Aho, Markko Moisar ja Rain Kärkinen - kõik tõid võidud koju!

Eile toimus Baltfight Pro, kus selgusid Eesti Võitlusspordi Ühenduse parimad sportlased 2014. aasta arvestuses ja kaheksas profimatšis astusid võitlustulle välisriikide võistlejatega Eesti tituleeritumad sportlased.

Kogemata sattusin reporteriks, kogemata sattusime ringile nii lähedale, et minust ja mu kasulapsest Elkest said ilmselgelt fännid NR1 :).


Kohale jõudes vahetasime Tallinna Taipoksi klubi kolme võitlustulle astuva sportlasega kiirelt paar sõna. Eriti tahaks kõigi puhul esile tõsta seda, et enne matši olid nad kõik väliselt täiesti rahulikud, enesekindlad ja meeldivad suhelda. Eranditult kõigis kolmes on, mida õppida. Ei mingit liigset üleolekut oma jõu ja oskustega, kõik lihtsad inimesed suhelda ja väärikad ka mõned hetked enne võistlust, kus pinge eelduste kohaselt peaks olema täiesti laes.

Rain Kärkinen

Markko Moisar

Andra Aho

Elasime sedasi kaasa, et kui omad ringis olid, siis süda puperdas, karjusime vist saalis kõige kõvemini, esimest intervjuud peale matši tehes endal ka jalad värisesid, süda hüppas ja sõnad ei tulnud suust välja - milline elamus!





Tallinna Taipoksi klubi kolm sportlast - Andra Aho, Markko Moisar ja Rain Kärkinen - kõik tõid võidud koju!

Andra võitis möödunud aasta oktoobrikuus Itaalias Euroopa meistrivõistlustel kaalus kuni 54 kilogrammi pärast väga rasket matši võõrustajamaa esinumbrit ning ta krooniti Euroopa meistriks. Novembris Leedus Vilniuses toimunud World Amateur K1 organisatsiooni Euroopa meistrivõistlustel näitasid ennast parimast küljest Tallinna Taipoksi Klubi tugevad neiud, õed Andra ja Angela, kes tõid jõukatsumiselt ära kuldmedalid ja ja meistritiitli. Laupäevane matš oli Andra jaoks kaheksas ning seni pole ta pidanud vastu võtma ühtegi kaotust.

Marko alistas K-1 reeglite järgi peetud matšis endast kümme aastat vanema šveitslase Zenja Jetoni, tema jaoks oli tegemist 27. võiduga 37 matšist.

Rain võitis taipoksimatšis aga belglast Mamba Cauwenbeŕgi.


PALJU ÕNNE! JA AITÄH VÕIMSA ELAMUSE EEST!