Veet Manol on energia, mida tihti ei kohta ...

Agentuur MediaMarketing (www.mediamarketing.ee) juhib Veet Mano Eestis viibimise meediatööd. Töö tööks - see saab tehtud nagu ikka vastavalt kliendi vajadustele ja võimalustele parimal võimalikul viisil.


Töö on loomulikult väga oluline aga inimene alati olulisem. Seega, ootan juba põnevusega, et saaks Mano kolme päevasesse (29. – 31.mail)laagrisse - inimesena ...

Aga veidi ka mõtlemapanevat infot. Kas sina teadsid, et meditatsioonil on kuulsuste heakskiit? Nimekiri ulatub Nelson Mandelast ja Steve Jobsist Madonna, Stingi ja Tiger Woodsini, kelle vahele jäävad paljud teised.

Kas ei pane korraks mõtlema, et kui maailmas erinevate valdkondade tõelised liidrid tegelevad meditatsiooniga - ehk on meditatsioonil siiski inimesele anda palju rohkem, kui me siin Eestis "kardame", et need vaimsed õpetaja meile "peale pressivad"?

Jälgin kõikide meie klientide artiklite, intervjuude ja uudiste kommentaare. Mitte keegi neist pole rohkem "kaunite eesti keeles kõlavate sõnadega" kommenteeritud, kui Veet Mano. Huvitav!

Ei tea miks? Ausalt öeldes, mind ei huvitagi, sest minu enda reaalne kogemus on see, millest minu tõde kujuneb. Ja minu tõde on see, et Veet Manol on energia, mida tihti ei kohta, ta on aitanud inimestel mõista ja lahendada nii vaimseid kui ka tervisega seotud probleeme ning headus, mis sellest mehest kiirgab, on lausa lummav ...

Sellest videost näeb, mida kogesid Saaremaa kenad inimesed, kes Veet Manoga kohtusid. VAATA VIDEOT!