Rammumehed, lepatriinud, Tele2 ja Moldova - Mis neid ühendab?

Jah, huvitav küsimus. Mis ühendab lepatriinusid ja rammumehi? Ega eriti midagi muud peale Kuma raadio ei ühendagi:).

Alumisel pildil Kuma raadio ukse ees asuval trepil olev täpp on pildi üleval pool asuv lepatriinu ... Sellised pisikesed asjad teevad õnnelikuks ja oleks justkui märgid teel...


Selle nädala raadiosaadet salvestama sõites kummitasid mind veel mõtted "Eesti versus Maailm" gigantidest rammumeeste võistlusest. Elasin nii tuliselt meie meestele kaasa, et siiani imestan, et kust see kisa mu seest tuli, kui individuaalarvestuses esimesele kohale tulnud Eesti gigant Meelis Peil viimast ümarat kivikamakat tõstis ja kõrgustesse kangutas. Enne teda polnud ükski mees saanud hakkama järjest suuremate ja raskemate kivikamakate tõstmisega enda ees olevale pjedestaalide reale. Iga naine oskab kodus mehe peale karjuda ja looma moodi vinguda, viriseda ja vajadusel teha sellist kisa, et naabrid välja soovivad kolida. Sport ja seal tehtavad kiskjahääled on minu maailmas seni meestepärusmaa olnud aga see muutus eelmisel nädalavahetusel. Istusin pressinurgas ja vaatasin tulist ning erakordselt tugevate meeste võistlust pealt üsna lähedalt. Kui kõik mehed olid viimast rammukatset tegemas ning kõik ükshaaval alla andsid ja lõpuks rahva ette Meelis astus, kivijurakaid tõstma hakkas ning viimase juurde jõudis, siis see viimane piir, loomalik jõud ja rahva kaasaelamine pani mind püsti tõusma, palvetama ja karjuma samal ajal, et ta "kuramus" ikka lõpuni vastu peaks. Mäletan hetke, kuidas oma kontorikleidiga käed taeva poole karjusin, et pea vastu, sa suudad, sa saad hakkama! Kui kivi oli rahulikult oma kohale asetatud ja Meelis käed püsti võidujoovastavalt aplauside saatel teiste meeste juurde kõndis, sain mina alles aru, et paistsin vist arulage, vaatasin kahtleval pilgul saalis ringi, silusin kleidi sirgu, istusin maha ja töötasin edasi - endal peas vaid mõte, elagu Eesti ja need vapustavalt tugevad mehed!


Huvitav on see, et võidujoovastus  (mitte küll kisa saatel) valdab mind tegelikkuses iga päev. Ka nendel päevadel, kui hing sees karjub ja miski mulle haiget teeb, tunnen, et heade uudiste levitamine on minu tugisammas ja unistan sellest, et minusuguseid paadunud uskujaid tuleb aina juurde ja juurde.

Issand, kuidas ma armastan vaprust, tõelist armastust ja kiindumust, imelisi hetki, väärikaid ning sisukaid inimesi. Nii meeletult usun nalja ja naeru ravivõimesse ning armastuse võitu...

Teekond heade uudiste levitamisel jätkub... Ja valmimismöllu saatel - Elagu Kuma raadio trepil olev lepatriinu, Tele 2 juhid, kes käisid tööl klienditeenindajala ja Moldova, kelle Eesti Vabariigi president heade uudiste riigiks tituleeris.

Häid uudiseid kuuleb sel nädalal Kuma raadioeetris reedel kell 13.00 ja kordussaadet kuuleb pühapäeval kell 15.00. Sel korral räägime Mati Palmetiga Eesti rammumeeste võidust ning sellest, kas nad "naisi saavad" või mitte, telesaatest "Su nägu kõlab tuttavalt" ja inimeste kehakujudest. Lisaks veel sellest, et Tele2 saatis juhid klienditeenindajaks ja Moldovast, keda Eesti riigipea nimetab heade uudiste riigiks...Kõik see ja palju muud jõuab sinuni juba homme!

Saadete korduskuulamise võimalus on SIIN: http://www.goodnews.ee/goodnews-raadios