VEIDI TÖÖST! Lausa lõputute võimalustega restoran Massimo


Mulle kuuluv meedia-, turundus- ja reklaamiagentuur MediaMarketing Est alustas koostööd restoraniga Massimo mõnda aega tagasi. Meie jaoks on tegemist taas ühe uue ja huvitava väljakutsega.


Inimesed, kes restorani veavad, on vahvad ning restoran pakub palju sellist, millest mul endalgi aimu polnud (elan restorani vahetus läheduses): tegemist on ühe suurima kohaga ürituste korraldamiseks, olgu siis inimeste arv 30 või 300, lisaks asub restorani maja teisel korrusel lisaruum, mida saab vajadusel kasutada backstage´ina, teise restoranisaalina, seminariruumina, peosaalina, pokkeriruumina - võimalusi lausa lõputult! Elav muusika nädalavahetustel, parimad muusikud, toit ja teenindus - mida veel võiks soovida ühelt imeliselt nädalavahetuselt!? Jah, palju häid sõpru, kellega koos seda kõike nautida!

Täna on põhjust rõõmustada! Juba homme esineb Massimos Uku Suviste ning kõik lauad on broneeritud!


Soovin tänada Massimo pere Raimot ja Anttit meie agentuuri kaasamise eest, partnereid, ilma kelleta meie töö poleks võimalik ja töökaaslasi, kes kingivad koos minuga oma aja, et headest uudistest räägitaks aina rohkem ja rohkem!

Kuigi lauad homseks on Massimos kinni, siis Uku esinemist saab kuulama tulla ikkagi!
Rohkem infot leiab SIIT: https://www.facebook.com/RestoranMassimo